'FEYENOORD MOET HET TEGEN GO AHEAD EAGLES STELLEN ZONDER MAN IN TOPVORM'

Igor Paixão kan donderdag niet meedoen bij Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volgens RTV Rijnmond heeft de Braziliaan klachten overgehouden aan de bekerfinale.

Paixão was in de bekerfinale nog de grote held van Feyenoord. Hij zorgde met de enige goal van de wedstrijd voor de Rotterdamse zege. Na de festiviteiten bleek echter dat hij wat klachten aan de hamstring had overgehouden. Het duel met Go Ahead Eagles lijkt nu te vroeg te komen. Ook Calvin Stengs is een vraagteken bij Feyenoord. Gjivai Zechiël, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman staan sowieso nog even aan de kant.

Het nieuws rond de blessure van Paixão wordt gemeld door Rijnmond, aangezien Arne Slot geen persconferentie geeft. Dit was al besloten voordat de interesse van Liverpool in hem bekend werd. Paixão was de afgelopen weken goed in vorm samen met zijn compaan Yankuba Minteh. Sinds begin maart maakte Paixão vijf goals, waarmee zijn dubbelslag tegen Ajax de meest opvallende wedstrijd was.

Feyenoord trapt donderdag om 21.00 uur af tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers lijken de tweede plek zo goed als binnen te hebben, maar Slot zal het seizoen goed af willen sluiten. Zeker met het oog op de interesse uit Liverpool en zijn mogelijke laatste wedstrijden bij Feyenoord.

2024-04-24T14:18:04Z dg43tfdfdgfd